“Pored ovakvih prijatelja, neprijatelji im ne trebaju” – Lokalni list osuo paljbu po “Ćuranima”!

0
1110

Kao što znamo, u rukometu je teška situacija. Novca ima sve manje, igrači igraju iz čiste ljubavi i dobiju poneki dinar čisto kao motivaciju.

Redakcija Rukometnog Žurnala je videla jedan jako grub i neumesan tekst gde lokalna medijska kuća koja nema veze sa rukometom i nikada nije ulazila u srž našeg sporta, grubo ispaljuje neistine po igračima kluba govoreći kako ne treniraju, imaju višak kilograma a jedinu istinu su izgovorili da uprava kluba i pored svih problema koji prate RK Jagodinu ima razumevanja što igrače raduje.

Z.M je prvo ispalio hitac i pohvalio Jagodince gde su izvojevali vrlo bitnu pobedu protiv Vlasotinca a zatim je laički počeo da govori neistine o igračima koji rukomet u Jagodini igraju samo iz ljubavi (ne pitajte nas kako znamo). Po autoru ovog sramnog teksta, Avramović više nije sposoban da igra jer ima višak kilograma, Božanić i Stanojević ne treniraju (odakle ta informacija?) itd…

Da ne bismo dužili, na sledećoj slici možete videti kako „prijatelji“ jagodinskog rukometa pišu. Kako se to kod nas u narodu kaže, pored ovakvih prijatelja, neprijatelji nisu potrebni. Procenite sami.

PRATITE NAS:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here