Težak meč očekuje Buzećane: Karlovac – Buzet!

0
33

Nakon mirne i kontrolisane pobede nad Trogirom, rukometaši Buzeta ispred sebe imaju znatno zahtevniji susret, u gostima kod snažnog Karlovca koji je i druga ekipa lige.

Buzet se trenutno nalazi u nekakvom “brisanom prostoru”, predaleko od prvog mesta na kom je Dubrovnik sa sedam bodova viška, a nikakva borba za ostanak nije predmet rasprave jer s 18 bodova su sigurno i sledeće godine učesnici ove lige.

Naime, prošle godine je Solin sakupio tek 15 bodova i ostao u ligi. Zbog toga, Buzećani sada mogu samo da pokušaju da nadmaše “sebe” jer su prošle godine osvojili 23 boda. Trener Mario Sirotić je realan:

  • Realno, mi zaostajemo sedam bodova i kada bi Dubrovnik izgubio četiri utakmice do kraja, to bi bilo sportsko čudo. I ovi što zaostaju pet bodova imaju male šanse, poznavajući situaciju. Poanta je osvojiti što bolje mjesto i što više bodova.

 Ali, kako motivisati momke?

  • Svaki igrač mora se dokazivati do kraja prvenstva, ako želi dogodine igrati za Buzet.

Karlovcu kvalitete ne nedostaje, a Sirotić dodaje:

  • Dobri su, pokazuje to i ljestvica, a mislim da im je forte odlična obrana koju nakon toga pretvore u opasnu polukontru. Buzećani vuku nekakve povrede, ali za subotu bi trebali biti kompletni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име