Alekso Lembanov ostaje na klupi Proleta!

0
43

Prolet je počeo pripreme, a iako se spekulisalo da će biti imenovan novi trener, rukovodstvo kluba odlučilo je da poverenje pokloni mladom strategu Aleksu Lembanovu, koji je predvodio ekipu u poslednjim mečevima 2021. godine.

Lembanov je u klub stigao pre više od godinu dana i bio je deo stručnog štaba Matlijeskog, Kastratovića i Andona Boškovskog, a odmah po raskidu saradnje sa Boškovskim doneta je odluka da ostane i dobije šansu kao prvi trener.

  • Mi smo klub koji uvek daje šansu mladim makedonskim igračima, sada želimo da pružimo priliku da se dokaže i mladom makedonskom treneru. Lembanov je strateg koji ima kvalitete koje prepoznajemo i verujemo da će pod njegovim vođstvom ekipa u drugom delu sezone doći do željenih rezultata, saopštio je menadžment Tinex Proleta.

Ilija Temelkovski, nekadašnji selektor Makedonije koji je dugo sedeo na klupi Tinex Proleta, vraća se u klub posle višegodišnje pauze. Temelkovski će obavljati funkciju stručnog koordinatora svih selekcija u Proletu, u okviru stručne komisije pri upravnom odboru kluba.

ARKUS LIGA GLASANJE: LINK

PRATITE NAS:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име