Rudan Labin potpisao ugovor sa Antoniom Vozilom!

0
98

Rukometni premijerligaš Rudan Labin ne staje s novostima vezanim uz igrački kadar. Nakon što je doveden David Miličević, danas je postalo službeno i ono o čemu se u kuloarima pričalo proteklih dana. Antonio Vozila, desno krilo rodom iz Rijeke, pojačaće Lovrinovićev kadar.

Radi se o velikom talentu koji stiže iz francuskog drugoligaša Nice. Biće zanimljivo videti kako će najuspešniji labinski trener u 2018. godini, Ilija Lovrinović u igru sjediniti dva mlada i talentovana desna krila. Ako možda postoji par koji se trenutnim kvalitetom može meriti s Vozilom i Miletom, sigurno je da u Rudan Labinu trenutno stasa najtalentovaniji par desnih krila u državi.

Podsetimo, Vozila je ponikao u riječkim Pećinama nakon čega se afirmisao u riječkom rukometnom “inkubatoru”, RK Kozali, pre nego što je otišao za Francusku. Nažalost, zbog nepoštovanja ugovornih obaveza, iz Nice nije otišao zadovoljan. Sada bi u Labinu trebao popraviti svoju rukometnu i finansijsku situaciju.

Ostaje žal što Labinjani poslednja dva transfera nisu realizovali pre mesec dana jer bi uz ova dva spremna rukometaša gotovo sigurno izvukli bodove koji bi im omogućili igranje play-off-a. No, i ako im bude predstojala play out, u njoj će biti potpuno mirni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име