Toni Čolina zadovoljan kako teku pripreme!

0
81

Iza rukometaša Izviđača je prva nedelja priprema. Nakon prozivke koju je obavio šef struke Toni Čolina „Skauti“ su žestokim tempom vredno trenirali na sportskim terenima u Ljubuškom. Iako su bile velike vrućine od plana se nije odstupalo.

Pre početka samih priprema Adis Jakić, trener za fizičku spremu obavio je testiranje rukometaša Izviđača.

Uglavnom rezultati su top, za razliku od nekoliko pojedinaca, velika većina je vidno napredovala. Par pojedinaca je vidno radilo na telesnoj spremi što se odmah može uočiti. Kod četvorice mladih rukometaša priključenih pripremama prve ekipe vidi se velika želja i motivacija za radom. Prednjače Ševo i Dedić.

Novopridošli rukometaši u redove „Skauta“ se uklapaju u sastav rada. Maksimalno se trude, stalo im je da se dokažu. Treningu pristupaju maksimalno posvećeno, rekao je trener Adis Jakić.

  • Prvi tjedan je iza nas. Prošao je prema planu. Momci su na pripreme došli spremni, nisu se zapustili jer su rezultati testiranja kod velike većine bili fantastični. Sigurno smo bolji nego što smo bili ikada do sada bili uz dvije tri iznimke, kazao nam je šef struke „Skauta“ Toni Čolina.
  • Prvi tjedan smo odmah radili s loptom, a nadograđivali smo s momcima ono što su oni započeli i radili na pauzi na tjelesnoj spremi. Mogu konstatirati da smo sve odradili odlično, dodao je Čolina.
  • Što se tiče mladih igrača koji su priključeni prvoj momčadi, cilj nam je uvesti ih u naš način rada, ponašanja i treniranja. Još uvijek, oni ne mogu pratiti naš ritam, zato što smo mi u zadnju godinu i pol napravili ogroman pomak. Međutim, uz pravi pristup doći će i oni na potrebnu razinu, konstantovao je Čolina.
  • Sve ide prema planu. Moramo biti strpljivi. Ja sam jako zadovoljan s mladim momcima i našim novopridošlim članovima jer svi vrijedno rade, treniraju i bore se da bi došli do željene pozicije. Moramo samo tako nastaviti, zaključio je Toni Čolina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име