Andon Boškovski – “Nećemo preceniti Granoljers – Ulazimo sa 100%”

0
407

Šef stručnog štaba Proleta Andon Boškovski smatra da je makedonski tim dobio jednog od najatraktivnijih protivnika koji nije bio među nosiocima žreba u prvom kolu kvalifikacija za Evropsku ligu. Očekivano, ulogu favorita imaće španski tim Granoljersa, ali Boškovski kaže da je to rival koji će biti maksimalno poštovan, ali ne i precenjen u dva međusobna okršaja.

  • Dobili smo izuzetno atraktivnog protivnika, svesni smo reputacije Granoljersa, tima koji, između ostalog, ima najbolju omladinsku školu u Španiji dugi niz godina. Ako kažem da je Granoljers favorit, neću pogrešiti, ali neću pogrešiti ni ako kažem da ne smemo da precenimo protivnika i da nismo bez šansi. Iz onoga što sam saznao odmah posle žreba, trener je potpisao novi ugovor, dok je kapiten napustio klub zajedno sa još nekoliko igrača. Pored toga, saznaćemo sve informacije i pripremićemo se, cilj nam je definitivno da odigramo obe kvalitetne utakmice i ako nam se pruži šansa da ostvarimo dobar rezultat, rekao je Boškovski.

Prvi meč između Proleta i Granoljersa igraće se u Skoplju 28. ili 29. avgusta, dok je revanš u Španiji nedelju dana kasnije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here