Rukometni kamp “Jahorina” okupio preko 100 djece!

0
148

U organizaciji Rukometnog kluba “Bijeljina”, održan je tradicionalni 4. rukometni kamp “Jahorina 2021”. Kamp je okupio preko 100 djevojčica i dječaka iz Nove Varoši, Novog Beograda, Nove Pazove, Bijeljine, Zvornika, Dervente, Prnjavora, Prijedora i Teslića. Na kampu su radili treneri koji dugo godina rade sa mlađim kategorijama u svojim klubovima i treneri su u selekcijama reprezentacija. Ovo je najbrojniji kamp u Bosni i Hercegovini.

  • Treneri su se bazirali da polaznici usavrše individualne tehnike odbrane i napada što je u savremenom rukometu veoma bitan segment, a posebno kada su u pitanju mlađi rukometaši i rukometašice.- poručili su nam organizatori kampa.

  • Na kampu su učestvovala djeca od 7 do 16 godina, treninzi su se održavali na otvorenim terenima Olimpijske ljepotice Jahorine i u školskoj sali u Palama, zatim djeca su imala odlične uslove smještaja i ishrane u hotelu “Nebojša”. Ovom prilikom bi se zahvalili tvornici obuće “Bema”, direktoru “JU Fondu za dječiju zaštitu”, gospodinu Nedeljku Joviću koji je omogućio najistaknutijim kamperima odlazak na more preko projekta socijalizacije djece Republike Srpske, koji obuhvata i talentovanu djecu iz Republike Srpske, Gradu Bijeljina i kompaniji “Mozzart”, koja je donirara opremu i najveća donacija je od kad kamp postoji. 

Ovim riječima organizatori kampa “Jahorina 2021”, oprostili su se od kampa za ovu godinu i razgovora sa nama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име