Đurkić i Marinković pojačali Jedinstvo 2015!

0
467

Jesenji šampion Prve m:tel lige Republike Srpske, “Jedinstvo 2015” Brčko, ozbiljno se priprema i za nastavak sezone, pa su tako doveli i dva pojačanja. Za prilike Prve m:tel lige, radi se o sjajnim igračima.

Na poziciju pivota iz gradskog rivala “Lokomotive”, stigao je Aleksandar Đurkić (32). Radi se o igraču koga krasi sjajna igra u oba pravca, a imajući u vidu i njegovo dugogodišnje iskustvo nastupanja u Premijer ligi BiH, predstavljaće veliko pojačanje za Brčake, koji otvoreno najavljuju pohod na šampionsku titulu.

RK “Jedinstvo 2015” će biti značajno jače i na desnom krilu. Iz RK “Bijeljina” u Brčko je stigao izuzetno talentovani Aleksandar Marinkovic (19). Radi se o jednom od najboljih strijelaca i desnih krila u čitavoj ligi, i kako nam je trener “Jedinstva 2015”, Uglješa Glamočić rekao, on predstavlja posljednji dio mozaika u pohodu na titulu.

Svakako će Prva m:tel liga Republike Srpske biti nikad zanimljivija, biće pravi užitak pratiti proljećni dio sezone i bitku za titulu šampiona, na koju pretenduju i RK “Prijedor”, RK “Drina”, RK “Mladost”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име