Makedonski prvak Vardar će u ponedeljak nastaviti sa pripremama za nastavak sezone u Ligi šampiona, SEHA ligi i domaćem prvenstvu, ali bi mogao da ostane bez jednog od najboljih igrača.

Ključni čovek Vardara u poslednjih nekoliko godina i koji je označen kao nezamenjiv u prvom timu makedonskog sastava, Ivan Čupić je blizu odlaska iz Skoplja jer je dobio ponudu koju ne može odbiti.

Za usluge hrvatskog reprezentativca je zainteresovan aktuelni prvak Evrope, nemački Kiel koji ga želi u svojim redovima nakon Svetskog prvenstva u Egiptu.

U slučaju da ponuda sada ne bude prihvaćena, Kiel će hrvatskog reprezentativca angažovati na kraju sezone i to kao slobodnog igrača.

Ovaj 34-godišnjak je jedan od retkih stranih igrača koji je ostao lojalan Vardaru uprkos ogromnim finansijskim problemima u poslednjim sezonama, te je odbijao ponude Meshkov Bresta i PPD Zagreba kako bi ostao u Vardaru.

Sada je situacija čini se drugačija i Čupić bi mogao da napusti Vardar u koji je stigao 2016. godine iz redova Kielcea i osvojio dve titule prvaka Evrope sa makedonskim sastavom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име