Domagoj Duvnjak – “Spremni smo da učinimo velike stvari u Egiptu!”

0
193

Još samo jedan dan ostao je do odlaska hrvatske muške seniorske reprezentacije na Svetsko prvenstvo u Egipat koje počinje u sredu, 13. januara 2021. godine.

Prva destinacija izabranika Lina Červara biće Aleksandrija, a protivnici Japan, Katar i Angola. Atmosfera u hrvatskim redovima je sjajna, a prva utakmica protiv Japana, 15. januara 2021. godine, očekuje se s nestrpljenjem. Uoči puta u Egipat, legendarni selektor Lino Červar i kapiten Domagoj Duvnjak najavili su Prvenstvo.

Lino Červar, selektor muške seniorske reprezentacije:

  • Mi smo tu da rušimo barijere. Uvijek mislimo ono najbolje što se može i nikad ne tražimo alibi. Iza nogometa, imamo najveću publiku, najbrojniju publiku i oni znaju da li smo se mi borili, njih ne možeš prevariti. Nakon djevojaka, opet imamo jednu mušku, jaku reprezentaciju. Imamo godinu rukometa iza nas. Znam da u Egiptu neće biti puno naših ljudi, još ako budmo opravdali svojim ponašanjem i igrom, onda ne sumnjam da ćemo biti hit.

Domagoj Duvnjak, kapiten muške seniorske reprezentacije:

  • Mislim da je najbitnije da mi idemo iz utakmice u utakmicu, ponavljamo se svake godine. Tako da opet kažem, utakmica po utakmica. Prvi protivnik je Japan, pogledali smo već par videa, igraju nezgodnu 3-3 obranu. Mi jesmo favoriti, ali moramo to pokazati na terenu. Moramo doći na teren i 60 minuta baciti se na glavu. Definitvno nije lako igrati pred praznim tribinama, jer svaki sportaš je navikao da nas nose navijači. Smatram da imamo dobru ekipu i da smo spremni za velike stvari, a dokud ćemo dogurati ćemo vidjeti. Mi igramo za vas, vi budite uz nas!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име