Petrovčani slavili u Svilajncu!

0
422

Rukometaši Lokomotive su u okviru 7. kola PRL „Zapad“ – grupa A dočekali glavnog konkurenta za ulazak u Super B ligu, ekipu Sloge iz Petrovca na Mlavi. Posle 60 minuta rovovske borbe u Svilajncu Sloga je bila bolja rezultatom 31:32 (18:16) i tako zauzela 1. mesto sa stopostotnim učinkom iz 7 odigranih utakmica dok je Lokomotiva doživela prvi poraz.

Krenuli su gosti preko Spasića i Glasnovića ali je ubrzo domaćin poravnao na 2:2. Do 10. minuta igrači Petra Jankovića su imali prednost ali je ubrzo četa Milana Hovorke došla do vođstva i održavala ga tokom celog prvog dela da bi se na desetominutni odmor otišlo sa +2 za Lokomotivu.

Sve je išlo kao što je zamislio trener Lokomotive do 43. minuta kada gosti preko Spasića dolaze do izjednačenja a potom i do novog vođstva. Do poslednjeg minuta igralo se gol za gol a junak meča je mladi Vladimir Sabelnik koji je postigao gol za pobedu pred sam kraj utakmice i tako doneo Slogi veoma bitna 2 boda.

Kod domaćina najefikasniji je bio Dragan Jovanović sa 11 golova. Što se tiče gostiju 9 golova je postigao Milan Spasić, 8 je postigao Nemanja Stanisavljević dok je 6 golova uz Miloša Tekića dodao i mladi Vladimir Sabelnik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here