Železničar i Mladost podelili bodove u prvom kolu Superlige!

0
384

Komšijski derbi između Mladosti iz Nove Pazove i Železničara iz Inđije u prvom kolu superlige rukometašica završen je podelom bodova, posle dramatične završnice u kojoj gostujućoj ekipi bod u poslednjim sekundama donela Jovana Avramović.

Domaće su bolje počele meč u kojem je viđeno mnogo isključenja i tehničkih grešaka. Mladost je imala minimalnu prednost sve do završnice prvog poluvremena, da bi devojke iz Inđije na odmor ipak otišle sa golom viška.

Najbolji period igre ekipa iz Nove Pazove imala je na početku drugog dela igre. Predvođene kapitenom Glušicom, napravile su seriju 5:0 i potpuno stekle kontrolu nad utakmicom, ali borbene gošće nisu se predavale.

Do sredine drugog poluvremena su u potpunosti uhvatile rezultatski priključak, pri rezultatu 18:18 promašile su i 3 zicera, kada je odlična na golu domaćih bila Jovana Stanojević.

Završnicu susreta, domaće su dočekale sa dva gola prednosti, ali je Petković na golu Železničara sjajnim odbranama donela svojoj ekipi šansu da dođe do boda. Upravo se to i dogodilo, pošto je posle uigrane akcije Avramović pogodila za konačnih 24:24.

Najefikasnija na meču bila je Avramović iz Železničara sa 6 golova, dok su pogodak manje kod Mladosti postigle Glušica i Šuberić.

U drugom kolu superlige, ekipa iz Nove Pazove gostuje u Kragujevcu kod Radničkog, dok Železničar u Inđiji dočekuje Bor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here