Uve Genshajmer preslišao Korejce!

0
246

Počelo je Svetsko prvenstvo koje smo dugo čekali. Otvorili su Prvenstvo u Berlinu u „Mercedes-Benz” areni reprezentacije Koreje (Južna i Severna) koje prvi put igraju zajedno na Svetskim smotrama i reprezentacija Nemačke koja je opravdala ulogu favorita u ovom meču.

Utakmicu su otvorili reprezentativci Koreje ali su ubrzo Nemci uzeli stvar u svoje ruke i otišli na 7:3 što je u tom trenutku bila najveća prednost. Približili su se Korejci na +2 ali Uve Genshajmer koji je blistao na ovom meču sa 7 pogodaka odvodi brzopoteznim šutevima Nemce na desetominutni odmor rezultatom 17:10. U prvom poluvremenu dat je prvi crveni karton na prvenstvu i to pivotmenu Koreje Dongmyung Kimu koji je svojim nesmotrenim startom udario protivnika po licu.

U drugom poluvremenu Nemci su varirali od +14 pa se vraćali na +10 a na kraju zasluženih 2 boda nose favoriti i trenutno zauzimaju prvu poziciju dok su autsajderi na ovom prvenstvu poslednjeplasirani. Na ovom meču kao što smo i rekli najefikasniji je bio igrač PSŽ-a Uve Genshajmer, sa 4 pogodaka pratili su ga Pekeler, Fet i Kolbaher. U reprezentaciji Koreje istakli su se sa 4 pogotka Dong-Hyun Jang i Tan Kang.

Sledeći meč u grupi A kreće u 20:15 gde se sastaju Čile i Danska.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here