Jurišaju ka tituli: Rukometašice Bekamenta nadigrale ekipu beogradskog Juniora!

0
26

U SRC „Šumadija”, 2.11.2018. Bekament je dočekao beogradsku ekipu Juniora i zasluženo slavio rezultatom 36:20 (15:10). Slabašna ekipa Juniora u prvom poluvremenu pružila je dobar otpor ekipi koja svim snagama juriša na titulu. U jednom trenutku, Junior je došao na 9:8 u 18. minutu gde je domaća ekipa ubrzala tempo i brzo vratila prednost te poluvreme završila sa +5 rezultatom 15:10.

Trener domaćih, Saša Bošković motivisao je ekipu pa su Aranđelovčanke u drugo poluvemenu ušle mnogo ozbiljnije gde je rezultat rastao iz minuta u minut da bi u 50. minutu rezultat došao na 30:16 golom Milice Anić. Domaća ekipa se nije zadržala na tom rezultatu pa su domaće rukometašice Bekamenta dodale još 6 pogodaka dok je ekipa beogradskog Juniora dodala 4. Najefikasnije na meču bile su Milica Rančić i Sanja Rajović koje su postigle po 8 golova dok je igrač utakmice bio takođe iz redova Bekamenta Bojana Agatunović sa 5 pogodaka. Utakmicu je vodio sudijski par Kolak – Milošević dok je za kontrolu bio zadužen Milan Savković.

Bekament će sledeće kolo otputovati u Šabac gde će odmeriti snage sa Medicinarom dok će Junior u Beogradu dočekati ekipu Zaječara.

Superliga – 6. kolo

Bekament Bukovička Banja – Junior 36:20 (15:10)

Sportsko – rekreativni centar “Šumadija”

Gledaoci: 200

Sudije: Spasoje Kolak i Stanislav Milošević

Kontrolor: Milan Savković

Bekament Bukovička Banja:

Atanasković 4, Radojičić, Preković, Stepanović 1, Radoičić, Anić 7, Ilić, Simić, Milić 2, Rajović 8, Grbić 1, Agatunović 5 (igrač utakmice), Nićiforović, Stojiljković, Kačarević, Rančić 8.

Trener: Saša Bošković

Junior:

Vranić, Fasura 6, Perović, Đorović, Potkonjak 1, Voštić, Đurković 3, Stanković 3, Jelić, Stošić 3, Klicov 2, Knežević, Bogunović 1, Pušonja 1.

Trener: Nenad Kraljevski

Sedmerci: Bekament Bukovička Banja (3-2), Junior (2-2)

Isključenja: Bekament Bukovička Banja (4 minuta), Junior (4 minuta)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име