Do kraja godine ekipu NEXE-a očekuje još uzbuđenja

0
287

Prošlo je teško gostovanje u Varaždinu protiv ekipe PPD Zagreb u kome NEXE nije uspelo da ulovi nove bodove, a pred njima je već u nedelju u Našicama novi izazov, utakmica 11. kola SEHA GAZPROM lige protiv ekipe Izviđač iz Ljubuškog. U decembru ih očekuje zadnja domaća utakmica ove godine protiv ekipe Metalurg iz Skoplja u nedelju 16.12.2018. i gostovanje u Nišu protiv ekipe Železničar u sredu 19.12.2018. godine.

O odigranom borbenom derbiju protiv ekipe PPD Zagreb i očekivanjima u nastavku sezone govorilu su trener Hrvoje Horvat i igrač Mario Tomić.

Hrvoje Horvat:

Lijepo je vidjeti da nas navijači prate na gostovanjima i prave dobru atmosfera. Utakmica je bila ratnička i borbena s puno žara. Takvi derbiji, teško da mogu biti lijepi, nego su teški, puni nervoze, sitnih kontakata, grubosti, i tu se, prizanjemo PPD Zagreb malo bolje snašao. Obrambeno smo odigrali dobro utakmicu, međutim napadački moramo još neke stvari popraviti u takvim utakmicama. Za utakmice kao što je ova treba više iskustva. Veseli nas da smo došli uz sam bok Zagrebu i da nas respektiraju, tako da sam uvjeren da će slijedeći dvoboj biti sličan ovome s time da mi planimo do tada još unaprijediti našu igru. Prošle godine nam je dvanaesti mjesec zadao dosta glavobolje i problema i sukladno tome odigrali smo ga jako loše. Ove godine moramo ostati koncentrirani, biti u fokusu i ostati na putu kojim idemo jer je dobar, napredujemo i ne smijemo s njega skrenuti. Pred nama su tri jako važne utakmice, te očekujem da ćemo pred punom dvoranom i domaćom publikom ostvariti dvije željene pobjede. Slijedi nam završno gostovanje u Nišu koje neće biti nimalo lagano jer se Železničar u zadnje vrijeme digao. Tako da će biti još dosta uzbuđenja do kraja godine.

Mario Tomić:

Bila je ovo teška, zahtjevna utakmica i mogu reći da smo i mi i oni bili dosta borbeni na granici dopuštenog. Uzvratili smo na njihovu agresivnu igru, odigrali smo čvrsto i borbeno, ali smatram da smo mogli bolje odigrati u napadu. Znali smo da će nam Zagreb htjeti uzvratiti za poraz koji smo im nanijeli u Našicama. Očekivali smo da će oni biti posebno napaljeni i da ako želimo dobiti utakmicu moramo uzvratiti istom mjerom. Mislim da smo korektno odradili obrambeni dio, ali smo se ipak mogli malo bolje snaći u napadu. Treba izvući pouke iz ove utakmice, ispraviti neke pogreške, no mi se okrećemo drugim utakmicama. Treba se fokusirati na utakmice koje dolaze i da završimo prvi dio sezone kako smo planirali. Krajnji cilj je Final four SEHA lige, igramo dobro, treniramo dobro i mislim da imamo kvalitetu i da smo zaslužili da dođemo do završnice. Utakmice koje su preda nama trebamo odraditi najbolje što znamo s pozitivnim ishodom i onda će sve doći na svoje.

Previous articleSilovit Eurofarm Rabotnik!
Next articleDogodilo se na današnji dan:
Miloš Jovanović
Moje ime je Miloš Jovanović. Glavni i odgovorni urednik portala. Rođen sam 1997. godine u Jagodini i diplomirao sam na Akademiji vaspitačko - medicinskih strukovnih studija u Ćupriji, smer - radiolog. Rukometom sam počeo da se bavim 2004. godine u rodnom gradu a zatim sam odlučio se bavim isključivo medicinom i pisanjem o našem sportu. Primarni cilj - predstaviti ljudima prave lepote ovog sporta i vratiti rukomet tamo gde i pripada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here