Sub. mar 28th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

ŽRK Mladost Kuršumlija juriša ka PRL “Istok”

1 min traje čitanje

Rukometašice Mladosti iz Kuršumlije sjajno su startovale u Drugoj ligi “Morava” gde je stručni štab na čeku sa Milošem Martinovićem postavio primarni cilj a to je ulazak u Prvu ligu “Istok”. Ova mlada i vrlo perspektivna ekipa formirana je pre 2 godine a već je stasala i želi u rang više. Trener ekipe Martinović kaže da su ozbiljno uložili trud i rad tokom pripremnog period ove ekipe da se napadne rang više. Dovedene su iskusne igračice Emilija Blagojević i mlada Anđela Milovanović gde je ekipa kako kažu “skockana” koliko su finansije dozvolile. Ova ekipa ima dosta mladih igračica koje mogu da pruže ono što se očekuje u rangu više. Trener je dodao i zahvalnost svima koji pomažu klub u glavnom cilju.

Rukometašice Mladosti odigrale su 3 utakmice gde su 2 puta slavile i jednom odigrale nerešeno. Trenutno su prve na tabeli gde se očekuje i ostanak na toj poziciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen