Vogošća PH dovela još jedno pojačanje: Potpisao Miloš Prodanović!

Rukometni klub Vogošća PH predstavlja novo pojačanje za sezonu 2019/2020.

Radi se o Milošu Prodanoviću koji igra na poziciji srednjeg beka. Miloš je nastupao za Radnički, Metaloplastiku, Crvenu Zvijezdu, Batman (Turska) i Bursa Nilufer (Turska). Sa Metaloplastikom u finalu EHF Challenge Cup-a igrao je protiv Safehof Malme (Švedska). Crvena Zvezda je Milošu donela i titulu osvajača Kup-a Srbije.

  • Prvi put u svojoj karijer imam priliku da igram u Bosanskom prvenstvu i da igram u klubu koji je jedan od najboljih, to iskreno mislim ne samo po rezultatima, već i po velikoj predanosti ljudi u klubu koji se trude da na svaki način obezbede dobre uslove za igrače, što je jako teško danas na ovim prostorima. Klub ima viziju, klub ima kostur tima koji je jako bitan i samim tim klub pokazuje šta tačno traži i to je jedan stepenik više u startu da se napravi dobar rezultat. Unazad nekoliko sezona pratio sam i vidim da klub ima uvek visoke ambicije, i to dobro, što nekada može da stvori pritisak, kojeg ja smatram zdravim pritiskom. Iskreno se nadam da nećemo imati povreda i da ćemo moći sa trenerom Unčaninom ostvariti najbolje moguće rezultate. – Rekao je Prodanović.
  • Drago nam je da je Miloš i pored velikog broja ponuda odabrao baš naš klub. To je igrač koji je sa svojim iskustvom i referencama upravo potreban Vogošći, kako bi ostvarili zacrtane ciljeve.
  • Milošu želimo i ovim putem dobrodošlicu u porodicu RK“Vogošća PH“. – Stoji na sajtu kluba
Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen