“Vitezovi” startovali sa pripremama

Najmlađi beogradski Super ligaš otpočeo je sa pripremama za novu sezonu sa željom da ponovi rezultate iz prethodne dve sezone, a to je prevashodno opstanak u krugu ekipa koje će i ove godine igrati u Pley Cupu.

Po ustaljenoj praksi naredne dve nedelje Vračarci će sprovesti bazične pripreme na otvorenim terenima Sportskog centra u Košutnjaku i Adi Ciganliji, da bi nakon ulaska u salu na Banjici krenuli rad sa loptom i igranje kontroolnih utakmica.

U narednom periodu će se izdefinisati i protivnici sa kojima će ’’vitezovi’’ podizati formu do početka takmičenja koji ove godine kreće nedelju dana ranije, i u kome će u prva dva kola ugostiti rivale iz Subotice i Pančeva.

Nakon pozdravne reči sekretara kluba Nikole Krstića, brojčano zadovoljavajućem igračkom skupu, obratio se trener ’’vitezova’’ Daniel Petković koji je u najkraći crtama izneo svojim izabranicima ono šta od njih očekuje.

Po njegovim rečima osnovni zahtev koji će morati svaki igrač da ispuni, kako bi konkurisao za mesto u sastavu, je puna posvećenost klubskim obavezama, pre svega u realizaciji trenažnog programa.

Iskustvo iz prolećnog dela minule sezone neminovan je povod iznetih zahteva za ispunjenje uslova potrebnih za ostvarenje igračkih planova i ambicija svakog pojedinca na kojeg se računa.

Inače igrački sastav koji je izborio status ’’vitezovima’’ da treću godinu za redom budu učesnici u najelitnijem rukometnom takmičenju, nije pretpeo za sada promene, s tim da su se njemu priključili, pored iskusnog internacionalca Marka Pavlovića, povratnik Uroš Milutinović kao i više perspektivnih igrača izbeogradskih klubova Nikola Stanković, Uroš Savić, Dušan Tasić, Mirko Đurović.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen