Veterani Studentskog grada osvojili bronzu u Torinu!

Rukometaši ekipe Studentski grad koji se takmiče u veteranskoj kategoriji učestvovali su na European Masters Games (EMG) u Italijanskom Torinu gde su osvojili bronzanu medalju.

Ovo je takmičenje slično Olimpijskim igrama koje okuplja rekreativce starije od 35 godina u više od 30 disciplina širom Evrope i održava se svake četvrte godine.

Studentski grad je na „EMG“ otišao sa velikim ambicijama a kockice su se na kraju poklopile i osvojili su bronzanu medalju.

Prvo mesto zauzela je ekipa „Masters Porto“ iz Portugala a drugo mesto pripalo je ekipi Rusije koja se takmiči kao reprezentacija.

Veterani Studentskog grada redovno posećuju ovakve turnire i od 2012. učestvuju na Evropskim prvenstvima, a prošle godine su u Austrijskom Insbruku osvojili 5. mesto. Pored Austrije uzeli su učešće i u Francuskoj Nici a ova godina će ostati upamćena kao najbolja do sada.

RK Studentski grad na ovom turniru činili su:

Darko, Krivokapić , Petković Daniel, Zurnić Dragan, Milenković Dragan, , Bujišić Mladen, Daničić Dario, Ivanković Zlatan, Ćućić Ivan, Bajović Predrag, Milošević Marko, Ostojic Zoran, Pavlovic Marko, Šaponjić Igor, Šolević Milorad, Raco Luka, Milošević Darko i Nikolić Ivica.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen