U Sirigu održana promocija rukometa!

U četvrtak, 6. septembra u organizaciji Ženskog rukometnog kluba ”Temerin“, u Sirigu je održan promotivni čas rukometa za dečake i devojčice od 1. do 4. razreda osnovne škole. Promociju je održala Nataša Jović, sportski operativni trener sa dozvolom za rad sa mlađim kategorijama, inače bivša igračica ŽRK ”Temerin“, iz vremena nastupanja u Super ligi Srbije.

Odziv dece je bio iznad svih očekivanja, s obzirom na to da je naselje Sirig, u opštini Temerin, tradiocionalno poznato po odbojci. Klub će uložiti maklsimalne napore da obezbedi sve uslove za kvalitetan rad sa ovom decom, a sve u cilju stvaranja igračkog potencijala za rukometne klubove iz opštine Temerin. U organizaciji i sprovođenju promotivnog treninga svoj doprinos je dao i Rukometni savez Vojvodine, koji je za tu priliku poklonio lopte.

Nakon promotivnog treninga, na kom su deca upoznata sa osnovnim pravilima rukometa, zakazani su i termini za treninge u sportskoj sali osnovne škole ”Danilo Zelenović“ u Sirigu.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen