Tatran Prešov stiže u Našice: Hrvoje Horvat – “Želimo da ispravimo kiks iz Srbije!”

Kao što smo već pre nekoliko dana najavljivali, a sada i ponavljamo, u nedelju 8.9.2019. u Našicama, ŠS dvorana kralja Tomislava, odigrava se 2. kolo SEHA Gazprom lige. Po prvi puta u ovoj 2019./20. sezoni RK Nexe biće domaćin, a u goste im dolazi vrlo jaka ekipa Tatran Prešov.

Nakon kiksa koji im se dogodio pre nekoliko dana u Novom Sadu gde su izgubili od Vojvodine, pred Našičanima je novi izazov, ali ovoga puta na domaćem terenu.

Bodovi koji su izgubljeni u gostima u Srbiji vrlo su bitni, pa je važno u nedelju složiti sve kockice te pred domaćim navijačima krenuti dalje s bodovima na kontu.

Na konferenciji za novinare, koju je vodio Danko Justić, trener Hrvoje Horvat je rekao kako utakmica koja je pred ekipom Nexea sigurno neće biti lagana, ali da veseli činjenica da se upravo ova utakmica igra na domaćem terenu, što je dodatna motivacija za svakoga u ekipi RK Nexe.

  • Vjerujem da će nam navijači dati dodatnu agresivnost da pobijedimo ekipu kao što je RK Tatran Prešov. – rekao je između ostalog trener Horvat.
Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen