Sub. mar 28th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

“Sudar titana” – Druga HMRL: Veruda – Arena!

2 min traje čitanje

Pobeda pulske Arene u utakmici protiv Zameta u sklopu Druge HŽRL Zapad idealna je najava za pulski derbi Druge HMRL Zapad što se ove nedelje igra u Domu sportova Mate Parlov. Naime, tamo će se „sudariti“ Veruda, trenutno sedma ekipa lige i lider Arena.

Osim proverenih imena poput Tomaševa, Lovrinovića, Ćopića, Bučaja i ostalih koji su okusili i igranje Premijer HMRL, u prvi plan je protiv Zameta „iskočio“ i mladi Saša Petrović, 17-godišnji srednji bek koji je pokazao zavidan talent:

  • Najbolja utakmica u mojoj dosadašnjoj maloj karijeri. Mi igrači smo ušli bez pressinga, bili smo opušteni do dozvoljene razine i dali smo sve od sebe što nam je donijelo i tu zlata vrijednu pobjedu.

Sada Arenašima sledi gradski derbi protiv Verude u kojem su sad oni favoriti:

  • U nijednu utakmicu ne ulazimo zamarajući se ulogama. Idemo dati svoj maksimum i nadam se pobijediti.

Petrović je za kraj rekao od kojeg igrača preti najveća opasnost:

  • Pa sigurno bi to bio Petar Grbac da nije ozlijeđen, a ovako treba možda istaknuti Igora Dobrilu. Međutim, respekt svima, završio je Petrović.

Utakmicu sude Karlovčani Lovro Kasunić i Sašo Nikolovski iz Karlovca, a u Domu sportova Mate Parlov se u nedelju od 19h očekuje veliki broj rukometnih zaljubljenika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen