SEHA: Nexe gostuje u Slovačkoj!

Danas je na rasporedu 7. kolo SEHA Gazprom lige u kom će RK Nexe odigrati jako bitnu utakmicu za dalji plasman u gostima kod RK Tatran iz Prešova. Gromovi su se već ove sezone dva puta susreli s ekipom Slavka Goluže – u avgustu kada je odigrana prijateljska utakmica te mesec dana kasnije, u 2. kolu SEHA Gazprom lige kada je Nexe poražen rezultatom 26:27. Od tada se puno stvari promenilo u samoj igri te uigranosti ekipe i trenera Horvata što se videlo i u prošlom kolu kada su pobedili goste iz Vojvodine te u pripremnim utakmicama pa s pravom mogu Našičani da očekuju novu pobedu Gromova. Nakon perioda povreda u ekipi su ponovno Tomi Vozab i Halil Jaganjac, a Mario Tomić se vratio nakon dvomesečnih obaveza s reprezentacijom Katara. Više o samoj utakmici nekoliko reči su rekli trener Hrvoje Horvat i Ivan Vida gde su se osvrnuli na nadolazeću utakmicu te na „zdravstveni karton” ekipe.

Konferencija: RK Tatran – RK Nexe

Za kraj moramo napomenuti da se RK Tatran Prešov nalazi na 3. mestu SEHA Gazprom lige s osvojenih 9. bodova dok su Gromovi na 5. mestu i osvojena 4 boda. Današnju utakmicu možete pogledati na Arena Sport 2 kanalu od 18:30h.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen