Pirot želi nazad u Prvu ligu “Istok”

Ovih dana, posle toliko vremena, ponovo stižu dobre informacije iz Omladinskog rukometnog kluba Pirot. Klub je prošao kroz različite periode. Ekipa se osipala, potom je pojačana rukometašima iz Niša. Zatim  je promenjeno rukovodstvo, došao je novi predsednik Mohamed Mohsin. Vratio se Saša Ljubinković  kao trener. Uz sve to, osim oslanjanja na sopstvene snage, u ekipu se polako vraćaju i raniji standardni prvotimci što raduje upravu RK Pirota koja je najavila povratak u PRL „Istok“

Pirot je u prva dva kola osvojio bodove i najavio da će kroz vreme ekipa igrati sve bolje.

Da li je pirotski muški rukomet na putu konačnog oporavka?

Ovu dilemu na koju se teško mogao da nađe odgovor  do sada, potražila je ekipa plusonline.rs u ponedeljak popodne u Hali Kej. Posle treninga košarkaša, okupili su se rukometaši.

Saša Ljubinković svestan je da je pred njim težak posao. Prve dve pobede ne smeju da zavaraju, pred rukovodstvom Kluba, pred njim naravno, tek predstoji težak posao.

Rukometaši Pirota ovog vikenda u trećem kolu Druge lige Istok igraju u Hali kej sa ekipom Majdanpeka .

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen