Peskaši obezbedili narednu fazu u Poljskoj!

Rukometaši Srbije na pesku ostvarili su tri pobede i jedan poraz u grupi B, na Evropskom prvenstvu u rukometu na pesku koje se održava u Poljskoj.

Na taj način, izabranici selektora Daniela Petkovića plasirali su se u glavnu fazu kontinentalnog šampionata, gde su preneli dva boda. Srbija je prvog dana takmičenja bila bolja od Rusije, ali je nešto kasnije poražena od Danske. Drugog dana nadmetanja u Poljskoj, Srbija je pobedila Sloveniju i Portugal, što je bilo dovoljno za treće mesto u grupi.

Rezultati iz grupe A: Srbija – Rusija 2:1 (22:20, 18:26, 7:6) Srbija – Danska 0:2 (15:24, 18:27) Srbija – Portugal 2:0 (20:15, 18:17) Srbija – Slovenija 2:1 (20:16, 19:18, 7:6) U narednoj fazi, Srbija će biti u grupi sa Nemačkom, Norveškom, Španijom, kao i reprezentacijama sa kojima je bila u prethodnoj fazi takmičenja – Danskom i Rusijom.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen