Održan 10. jubilarni rukometni kamp u Odžacima!

Pod budnim okom koordinatora kampa, Milorada Lajića, vredno trenira više od 70 devojčica i dečaka iz Crvenke, Kruščića, Sivca, Ruskog Krstura, Bača, Bezdana, Bačkog Brestovca, Bačkog Gračaca, Deronja i Odžaka. Danas je kamperima u poseti bio generalni sekretar RSV, Slobodan Višekruna, koji je kao i prethodnih godina poklonio lopte i pozdravio sve polaznike, poželevši im da nastave da se bave našim lepim sportom, da se druže, jer je to ispravan put ka zdravom odrastanju.

Uslovi su odlični, a devojčice i dečaci su podeljeni u četiri grupe različitog uzrasta. Posle obaveza koje imaju na treninzima, deci je na raspolaganju bazen u obezbeđenom prostoru samo za kampere.

Deca ističu da su stekla nove prijatelje i da se iz godine u godinu veoma rado vraćaju na kamp, kako bi se družila i unapredila svoje rukometno znanje.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen