Nenad Peruničić izvršio prozivku: “Imamo motiv za mnogo boljim rezultatima”

Rukometaši Crvene zvezde obavili su prvi trening i započeli pripreme za novu sezonu 2019/20.

Nakon sastanka u SC „Šumice“, Nenad Peruničić je obavio prozivku na kojoj je bilo prisutno 16 igrača. Opravdano odsutni su bili kapiten Ivan Rajičević, Duško Hercegovac, kao i Ivan Horvat i Stefan Petrić koji su sa kadetskom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu.

Pripreme su započeli Andrej Čolović, Janko Gemaljević, Matija Nikolić, Aleksa Tufegdžić, Miljan Erić, Nikola Nikolić, Bojan Tomić, Bogdan Utvić, Stefan Šaponjić, Miloš Božović, Đorđe Majes, Vukašin Popović i Marko Lazić, uz igrače koji su na probi.

U Crvenu zvezdu je tokom leta stiglo šest igrača: Janko Gemaljević, Bogdan Utvić, Stefan Šaponjić, Bojan Tomić, Miloš Božović i Miljan Erić.

Ekipu su do sada napustili Petar Bugarinović (Leotar), Janko Pešić i Vladimir Dimić (Zul).

Nenad Peruničić i ekipa su spremni za naporan rad, a atmosfera nakon prvog treninga ukazuje da će se sve lakše podnositi.

  • Nova energija, mnogo mlađa ekipa u odnosu na proteklu sezonu, ima talenta i elana za dobar rad, ali imamo i mnogo motiva da napravimo bolji rezultat. Očekuje nas naporan rad, da se što bolje pripremimo za iskušenja koja nam slede, i želimo da kroz taj rad i napredujemo iz utakmice u utakmicu. Želim i da se zahvalim momcima koji su izneli sezonu iza nas, zaista smo im zahvalni, kao i Dragoslavu Stojiljkoviću, treneru golmana, koji je prethodnih pet godina bio uz nas i sa nama.

Prvih nedelju dana ekipa će trenirati u Beogradu, a od 11. do 18. avgusta baza Crvene zvezde biće Vršac. Tokom prve i druge nedelje efekat će biti na fizičkoj pripremi, ekipa će u Vršcu raditi i sa loptom, na uigravanju linija tima i pripremati se za prijateljske utakmice.

Prvi meč u novoj sezoni Crvenu zvezdu očekuje u Novom Pazaru, 14/15.septembra.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen