Nebojša Simić briljirao u finalu Sparkasen kupa!

Nebojša Simić nastavlja da blista! Crnogorski rukometni čuvar mreže briljirao je u finalu Sparkasen kupa i sa 20 odbrana protiv Magdeburga (čak tri sedmerca) najzaslužniji je što je Melsungen osvojio trofej.

Magdeburgen je postigao gol u poslednjoj sekundi regularnog vremena za 21:21, da bi na penale Melsungen slavio 25:24, a najzaslužniji bio je upravo Baranin, koji je uspeo da odbrani dva sedmerca Damgardu i O’Salivenu.

Simić je bio neverovatan, a bravoroznim intervencijama najavio je super sezonu Melsungena koji je doveo Hefnera na desnom beku, vratio se i Kun nakon povrede, tako da imaju tim za velika dela.

Magdeburg je i u finalu pokazao da će imati tim za vrh, a u finalu se istakao Grin sa 14 odbrana, dok je Makedonac Filip Kuzmanovski, kao pojačanje ostavio dobar utisak.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen