Naisa odmerava sange sa Inđijskim Železničarom!

Rukometašice Naise pripremaju se da prvi deo prvenstva okončaju trijumfalno. U toj nameri ometa ih stomačni virus. Nekoliko igračica je bilo van stroja, ali u klubu svi očekuju da će se koliko-toliko oporaviti do meča sa Železničarom. Ekipa iz Inđije je u prethodnom kolu uspela da savlada tim Zaječara, pa su alarmi upozorenja upaljeni u i niškom timu.

Svetislav Jovanović je svestan da tim iz Inđije poseduje određeni kvalitet, ali i veruje u svoje devojke.

Tim je prethodnih dana trenirao u okrnjenom sastavu, ali Milena Petković i Jovana Đurović uverene su da je kvalitet na njihovoj strani.

Zbog bolesti većeg broja igračica Naisa je predlagala da se meč odloži i odigra neposredno pred početak drugog dela prvenstva, ali su organi saveza odobrili samo da se  meč odigra dan kasnije nego što je planirano. Značiće i toliko ekipi Naise koja je pokazala da je u usponu forme. Utakmica sa Železničarom iz Inđije definitivno će biti odigrana u nedelju 17. novembra u 18:30 sati u hali „Čair“, a ulaz je slobodan.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen