Sub. mar 28th, 2020

Rukometni Žurnal

Rukomet kreće odavde

Na današnji dan 25.9.2018. osnovan je RUKOMETNI ŽURNAL!

2 min traje čitanje
Kako je sve ovo brzo prošlo. Na današnji dan 25.9.2018. godine “rodio” se rukometni portal Rukometni Žurnal.
Na samom početku nismo ni sanjali da će ovo biti ovakva priča, pokušavali smo, trudili se i po našem skromnom mišljenu dali rukometu dosta toga. Videli smo da Srbija voli rukomet, pokušali sa zemljama iz regiona i dobijali isto pozitivne reakcije gde smo pisali od Makedonije pa preko celog Balkana.
Počeli smo da pišemo preko naše “facebook” stranice, ljudima se to svidelo, dobili podršku i odlučili da napravimo sajt.
Dobili smo puno simpatija i za kratko vreme krenula je ova zdrava priča.
Odradili smo preko 50 intrervjua sa zvučnim imenima, kako iz Srbije tako iz sveta. Za godinu dana napisali smo 1900 članaka! Kao što smo rekli, pokrili smo sve moguće lige, od trećih liga pa sve do Lige šampiona.
Što se tiče statistike sajt je posetilo 150.000 ljudi a imamo 285.000 poseta (visit) na sajtu.
Najviše su nas posećivali pratioci iz Srbije a zatim slede BiH, Hrvatska, SAD, Crna Gora, Nemačka, Slovenija, Makedonija itd…
Da sve bude još zanimljivije, uveli smo nagrade koje smo već dodelili najboljem treneru, igraču i igračici gde je publika birala.
ŽELIMO DA PORUČIMO SLEDEĆE:
OSTANITE SA NAMA, OVO JE PRVA GODINA A MISLIMO DA ĆE IH BITI JOŠ MNOGO!
VAŠ, RUKOMETNI ŽURNAL!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error: Sadržaj sa sajta je zaštićen