Miroslav Andrić i Boris Grk pojačali stručni štab Novog Beograda: Primarni cilj – rad u mini rukometu

U novu sezonu Novi Beograd ulazi sa još dva nova trenera. Boris Grk i Miroslav Andrić radiće tamo gde je najvažnije, sa najmlađima u Mini rukometu.

Povratnik u redove Novog Beograda je trener Lazar Stevanović koji će raditi takođe sa Mini rukometašima i biće koordinator za Mini rukomet, kao i prvi saradnik u stručnom štabu seniora.

RK Novi Beograd vrši upis novih članova u sekcije mini rukometa za dečake i devojčice rođene 2009. godine i mlađi. Treninzi se održavaju u salama Osnovnih škola i sredom u Pinkiju.

Klub je odlučio da svi mini rukometaši u septembru treniraju besplatno. Sa trenizima su krenuli u Osnovnim školama Ivan Gundulić i Jovan Sterija Popović, a uskoro kreću sekcije i u Osnovnim školama Dragan Lukić i Branko Radičević.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen