Kikinda započela pripreme: Marka Trninića zamenio Milan Potpara!

Na prozivci koja je izvršena u Hali Jezero pojavila su se 24 igrača. Trener Kurteš je obavio prozivku i počeo sa radom za predstojeću sezonu 2019-20.

Igrački sastav ekipe se neznatno promenio, otišao je Marko Trninić u Izrael, dok je njegovo mesto popunio Milan Potpara doskorašnji igrač Spartaka i Vojvodine. Milan Lisica ipak ostaje u Kikindi i ove sezone. To je možda i najveće pojačanje kluba u predstojećoj sezoni. Golman Miškov će uz Mirka Kenjala, Dukatarov Nemanje, Golić Ljubomira i dalje biti komadant odbrane Kikinde u sezoni 2019/20.

Vrgović Nikola i Komarek Stanimir napadaće protivnike po krilima a njihove zamene biće mladi Kosanović Vuk i Blazić Nemanja.

Kenjalo Mirko kao kapiten ekipe i Kurteš Aleksandar kružiće po crti i blokirati protivničku odbranu.

Bekovske pozicije zauzimaće i dalje Trumbetaš Nenad, Lisica Milan, Golić Ljubomir, Dukatarov Nemanja i Potpara Milan kao novo prodošli igrač.

U subotu u Novom Sadu MRK Kikinda igra protiv Vojvodine prvu pripremnu utakmicu.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen