Itana Grbić predstavljena u Bukureštu!

CSM Bukurešt predstavio je juče u rumunskoj prestonici Itanu Grbić.

Jedno od najboljih mladih krila sveta je dogovorilo dvogodišnji ugovor sa šampionom Evrope iz 2016. godine.

Rumunski klub će u sezoni koja sledi imati drim tim, budući da su došla vrhunska pojačanja među kojima se ističe sjajna Nora Merk. Takođe, nova imena su crnogorske reprezentativke Itana Grbić i Andrea Klikovac, kao i Kristina Neagu, Andrea Lekić i Dragana Cvijić.

  • Čast mi je sto cu igrati sa tako vrhunskim igračicama koje ima Bukurešt i moram reći da ovdje dolazim da osvojim Ligu šampiona i vjerujem da ćemo svi zajedno ispuniti taj cilj. Uvjerila sam se u sjajnu organizaciju i uslove koje klub ima tako da vjerujem da ovdje mogu još dosta napredovati, kazala je Itana koja dolazi kao zamena za Majdu Mehmedović koja se vratila u Budućnost.

Itana je ove sezone bila jedna od najboljih igračica Budućnosti u Ligi šampiona, u kojoj je postigla 34 gola na 12 utakmica.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen