Iskra Bugojno širi svoj roster: Potpisali Nedim Agić, Stefan Manojlović i Edin Halilović

Nedim Agić, Stefan Manojlović i Edin Halilović su potpisali ugovore sa klubom Isra Bugojno, te će njih trojica u tandemu činiti golmanski trio kluba.

Nedim Agić rođen je 27.07.1999 godine u Bugojnu i ima 19 godina. Visok je 192 cm i težak 95 kg. Kao što je navedeno ranije u tekstu igra na poziciji golmana. Nedim je dete Iskre i prošao je sve omladinske selekcije istog. Čitavu dosadašnju karijeru nastupao je za Iskru.

Stefan Manojlović rođen je 23.06.1992 godine u Novom Sadu u Srbiji i ima 27 godina. Visok je 202 cm i težak 109 kg. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Jedinstvo iz Novog Bečeja, Crvenku, Inđiju, Mladost TSK, Huesca (Španija), Crvena Zvezda, a takođr bio je i član i juniorske reprezentacije Srbije.

Edin Halilović rođen je 22.07.1994 i biće deo golmanskog tria Iskre iduće sezone. Visok je 192 cm i težak 96 kg. On je čitavu dosadašnju karijeru nastupao u Iskri, te će i iduće sezone biti deo ovog kluba.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen