Hercegovina deklasirala Crvenu Zvezdu iz Mokrina!

U 7. kolu PRLS sečanjska Hercegovina je ugostila ekipu Crvene Zvezde iz Mokrina. I pre ovog susreta sečanjci su slovili za velikog favorita što se na kraju ispostavilo kao tačno.

Od početka utakmice domaći igraju odlično u odbrani i nijednog momenta nisu ostavili ni najmanju šansu gostima da se ponađu u osvajanju bodova.

Prve minute za seniorsku ekipu upisuje mladi Sovrlić na poziciji srednjeg beka i ako je veoma mlad uspešno komanduje napadom pa su akcije Hercegovine tačne i razigrane.

 Nakon 15. minuta igre trener Vučković pruža šansu igračima sa klupe a ti momci igraju odgovorno te je na poluvremenu 25:14 za Hercegovinu.

Potpuno ista slika na terenu je i u nastavku meča i sam podatak da su se svi igrači domaćih upisali u strelce govori o odnosu snaga na trenu.

Na kraju je velikih 46:30 za domaće.

Strelci za Hercegovinu su: Popara 8, Meljanac 8, Sebastijanov 5, Sovrlić 4, Parkajić 4, Andrijašević 3, Spahić L. 3, Novaković D. 3, Zubac 2, Barjaktarović 1, Aćimović 1 i Šešlija 1.

U sledećem kolu Hecegovina gostuje ekipi Apatina.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen