Gašper Hrastnik potpisao za PPD Zagreb!

Lepa vest stiže iz Zagreba… Slovenački internacionalac Gašper Hrastnik, potpisao je ugovor sa Hrvatskim velikanom. Ovaj desni bek rođen je u Kranju a svoje prve ozbiljnije partije imao je u RK Cimos Koper sa kojim je igrao i EHF kup pa i kvalifikacije za Ligu šampiona. 2014. godine zaigrao je za RK Maribor Branik i igrao je EHF kup a prvi put van Slovenije nastupao je u Rumuniji za CSM Bucuresti gde se zadržao samo jednu sezonu. 2018. je zaigrao za Istres Provence Handball gde su igrali bivši srpski rerpezentativac Aleksandar Stojanović i reprezentativac Crne Gore Branko Kankaraš. Gašper je izašao iz povrede ali potvrdio je svoj kvalitet i PPD Zagreb ga je pozvao u svoje redove.

Kako se osećaš posle povrede?

  • Osećam se super, imao sam baš nesreću poslednju godinu ali sada mislim da sam na pravom putu da se vratim u top formu i mislim da nema boljeg kluba od PPD Zagreba što se toga tiče. – kazao je Gašper za rukometni žurnal i dodao:

Kako su te prihvatili u Zagrebu?

  • Stvarno sam srećan što sam potpisao za Zagreb, moram da naglasim da su nas nove igrače odlično prihvatili, imamo dosta mladih igrača ali i par iskusnijih tako da mislim da će ovo biti veoma dobra kombinacija.

Kako se osećaš posle 3 nedelje treninga i koji su tvoji planovi za budućnost?

  • U Zagrebu se uvek tvrdo radilo, tako je i ove sezone. Branko Tamše ne „popušta“ ali tako i treba i mislim da ćemo ispuniti ciljeve koji su već sada zacrtani. Moji planovi za budućnost su da se ponovo pokažem na rukometnoj mapi i da odigram najbolje što mogu, sve ostalo idemo korak po korak. – Zaključio je povremeni reprezentativac Slovenije.
Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen