Eurofarm Rabotnik danas od 17:00 čeka Sporting!

Prvi put u istoriji bitoljski Eurofarm Rabotnik će se takmičiti u Ligi šampiona. Danas od 17:00 časova sastaće se u Bitolju Eurofam Rabotinik i Sporting iz Lisabona a ekipa Stevčeta Alušovskog će se potruditi da pruži dobru partiju i nadigra gostujuću ekipu.

Na pres konferenciji govorili su trener Stevče Alušovski i kapiten ekipe Goce Ojleski.

Stevče Alušovski – trener Eurofarm Rabotnika:

  • Krenula je grupna faza Lige šampiona, klub je sjajno organizovan i nadam se da ćemo danas pružiti snajnu partiju kao što smo pružili prošle godine u Čelendž kupu. Na startu igramo protiv najjače ekipe u grupi a potom slede dva gostovanja. Analizirali smo njihovu igru i do sada u nacionalnom šampionatu nisu zabeležili nijedan poraz. Sada se iskreno nadamo da je došao trenutak da ih iznenadimo i dođemo do pobede i iznenadimo svoju publiku. Vrlo sam radostan što se vratio Ostrouško. Šteta što dolazi bez forme kakvu ja želim, ali sigurno je da će se pokrenuti i pomoći ekipi baš onako kako ja želim a očekujem da će dobiti šansu koliko danas.

Goce Ojleski – kapiten Eurofarm Rabotnika:

  • Velika je čast što smo deo Lige šampiona i što ćemo se takmičiti sa najboljim ekipama u Evropi. Sporting jeste favorit, ne samo u ovoj utakmici već i u grupi ali kod nas vlada pozitivna energija, spremni smo i mislim da možemo da iznenadimo Sporting.

Delioci pravde na ovoj utakmici biće Erdogan Kursad i Ibrahim Ozdeniz i Turske a delegat će biti Slovenac Tomo Vodopivec.

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen