Dražen Stojanović napustio vinkovačku Spačvu dirljivom porukom: “Samo Vinkulja”!

Dražen Stojanović predstavljen je u Francuskom Grenoble Saint-Martin-d’Hères Métropole Isère.

  • Vrijeme provedeno u klubu ostat će zauvijek u mom najboljem sjećanju, godinama smo ga gradili i izgradili stabilnog premijer ligaša i klub u koji danas dolaze mladi igrači i uz dobar rad odlaze u inozemstvo u dobre klubove.
  • Najzahvalniji sam svom treneru Josipu Mečiću koji me je vratio u rukomet i dao mi šansu da se bavim s onim što najviše volim, a to je rukomet. Klub je podignut na visoku razinu i na čelu s Josipom i Mirkom Mečićem i ostalim članovima uprave odlazim u miru sa znanjem da je moj voljeni klub RK Spačva na pravom putu.
  • Odlazak u Grenoble se dogodio iznenada, na preporuku prijatelja. Klub je odlično organiziran i ima dobre uvjete za rad. Tu sam već 20 dana i trenutno prolazimo pripreme za predstojeću sezonu. Odlično sam se uklopio u momčad, ponajviše zahvaljujući suigraču Slavena Brdara koji je već duže vrijeme u Francuskoj i puno mi je pomogao. Tu je također i Marko Miševski koji je došao iz Vardar tako da je mnogo lakše. Jako puno se trenira, tako da još nisam imao vremena da obiđem grad, ali to ću sigurno učiniti.
  • Mojem rukometnom klubu Spačvi Vinkovci želim dobru sezonu. Ovaj klub će zauvijek ostati u mom srcu i smatram ga svojim matičnim klubom, a Vinkovce kao moj grad. Samo Vinkulja!!!
Please follow and like us:

Ostavite odgovor

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen