Balkanska kolonija u Dabasu: Potpisao Vuk Milenković

Vuk Milenković će inostranu karijeru početi, ipak u Mađarskoj, u Dabasu. Ugovor je potpisan na tri godine.

Iako je pre skoro pola godine bila dogovorena saradnja sa slovenačkim Mariborom, ipak je došlo do zaokreta, pa će juniorski reprezentativac pečalbarsku priču graditi, za početak, u prošle sezone osmoplasiranom timu mađarskog šampionata.

  • Izdogađalo se tako, bilo je nekih komplikacija sa obeštećenjem, pa smo se razišli, a onda je došla ponuda Dabasa. Radujem se ovom novom početku – kaže Milenković.
  • Mađarska liga je iz godine u godinu sve bolja, dobra za mladog igrača, biće tu mnogo jakih utakmica u kojima samo mogu da napredujem kao igrač.

Milenkoviću će u novom klubu društvo praviti i nekadašnji reprezentativac Marko Krsmančić koji je ovog leta pristigao u mađarsku iz Bešiktaša gde je bio redovno učesnik Lige šampiona, ali i već starosedelac Marinko Kekezović.

PIŠE: Sportski žurnal

Please follow and like us:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

U skladu s novom Evropskom regulativom, Rukometni Žurnal je nadogradio politiku privatnosti i korišćenja kolačića. Sportski Žurnal koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sistema oglašavanja.
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

error: Sadržaj sa sajta je zaštićen